Lako nas je pronaći

„ Modent “ se nalazi u centru Lopara, u ulici Cara Dušana 32 A, preko puta crkve. Ako Vas put navede u ovu majevičku opštinu, svaki stanovnik će znati da Vas uputi na našu adresu.

Radno vrijeme
 

Ekipa

 Tim

 

Stručni tim sačinjavaju:

Dr. Branko Stanković

Vođa stručnog tima MODENT-a, a ujedno "glavni i odgovorni" je Branko Stanković, rođen 1975. godine u Foči. Zvanje doktora stomatologije je stekao 2002. godine. Kraće vrijeme je radio na Stomatološkom fakultetu u Foči, Domu zdravlja u Loparama i u privatnoj ordinaciji u Kozarskoj Dubici. Dugogodišnji rad i iskustvo je odlučio da kruniše specijalizacijom iz oralne hirurgije na kojoj se trenutno nalazi.


 

 

Dr. Dragan Kostić

Dragan Kostić je specijalista ortopedije vilica iz Beograda. Velikim znanjem i vještinom, naizgled i nepopravljive deformacije vilica i zuba dovodi u fiziološko, tj. besprijekorno stanje. MODENT-u se pridružio još 2005. godine.

 

 
Dr. Dejan Jevtić

Dejan Jevtić je specijalista oralne hirurgije iz Beograda. Spoljni saradnik u MODENT-u je od 2007. godine. Ovaj mladi ljekar svojim harizmatičnim pristupom nastoji da i najteže operacije zuba i vilica prođu što bezbolnije i da budu uspješne

 

 Tanja Jović

Svojom mladošću i nesebičnim zalaganjem u poslu daje poseban šarm našoj ordinaciji.