Savremena stomatološka ordinacija " M O D E N T"

 

 

 

Cara Dušana 32 A Lopare

Usluge

 

RTG snimci

" M O D E N T " je savremena privatna stomatološka ordinacija, organizovana tako da pruži usluge najvećeg kvaliteta svojim pacijentima.

 Brojne bolesti zuba i usne šupljine nije moguće otkriti bez RTG snimka.

 Često se karijes koji ne pričinjava nikakve tegobe, kao i granulomi, ciste u vilici, slomljeni i nakon nepotpunog vađenja zaostali korjenovi zuba, neiznikli zubi, i još mnoge druge bolesti otkriju sasvim slučajno na RTG snimku. Pacijenti često zabrinuti onim što čuju ili čitaju u štampi pitaju zubnog ljekara: Jesu li RTG-zraci  opasni? Rendgenski zraci su već dugi niz godina nazamjenjivo dijagnostičko sredstvo.

Danas je na raspolaganju radioviziografija, kompjuterski rentgen, snimanje sa trideset puta manjim zračenjem od standardne metode. 

Od velike pomoći  je i malena intraoralna kamera kojom se pacijent upoznaje sa stanjem u usnoj šupljini. Rendgensko snimanje  je od neprocjenljive koristi, ali istinskog razloga za zabrinutost nema, jer je usavršavanjem tehnike izrade aparata i snimanja ukupna količina pri snimanju primljenog zračenja neškodljiva. Mi posjedujemo savremeni RTG-aparat marke DIE  GÖTZEN, kojim je zračenje svedeno na minimum.