Savremena stomatološka ordinacija " M O D E N T"

 

 

 

Cara Dušana 32 A Lopare

Usluge

 

O nama

" M O D E N T " je savremena privatna stomatološka ordinacija, organizovana tako da pruži usluge najvećeg kvaliteta svojim pacijentima.

 Ordinacija radi od 03.02.2004. godine i raspolaže vrhunskom stomatološkom aparaturom, a izbor visokokvalitetnog materijala garantuje blistav osmijeh.

 Smatramo da je važan primarni utisak koji pacijent stekne ulaskom u čekaonicu naše ambulante, koja, složićete se, više podsjeća na luksuzno opremljen salon nego klasičnu čekaonicu „ okovanu “ strahom.

  Samo pažnja, pregled i bezbolna intervencija garancija su da će se pacijenti ponovo vratiti i preporučiti nas drugima. Takva psihologija pristupa pacijentu kao gostu „ naše kuće “ donijela nam je veliku popularnost čak i u inostranstvu.

Prvi smo u okruženju počeli sa ugradnjom implanta umjesto proteze što predstavlja revolucionarni pomak u ovoj oblasti za našu sredinu. Dana 10. maja 2008. godine, ekipa stručnjaka iz Beograda predvođena dr Živanovićem, uspješno je izvršila operaciju ugradnje 6 implanta u bezubu gornjoviličnu kost u našoj ordinaciji.

Cilj ove operacije bio je da pacijent sa bezubom gornjom vilicom dobije most od 12 članova umjesto proteze.

Obzirom da je to urađeno prvi put u ovom dijelu RS i BIH, u prilici ste da vidite fotografije i video zapise sa ove operacije na našoj stranici sa linkovima.